2008 deel 4

Start Omhoog Inhoud

 

Start Omhoog 2008 deel 5

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 en 27 juli Sommerfest in Heinsberg

Dit weekend was er een soort braderie in het centrum van Heinsberg.

Door de slecht weervoorspelling hebben we alleen zondag gestaan. Sīmorgens vroeg krijg ik telefoon van Josef, dat hij op pad gaat. eerst nog ff wat eten en dan op pad. Om 8.22 uur zit ik in de auto, richting vliegveld. Maar eerst nog de aanhangwagen ophalen. Aangekomen bij de hangaar, gaat dus eerst de Remos buiten, dan kan ik de Calypso laten zakken. Remos weer terug naar binnen. Dan de vleugels klappen, en inladen in de aanhangwagen. Bijna was ik de " palen" voor de afzetting vergeten. Deze staan in de container bij het clubhuisje. Nu heb ik alles geladen, op pad naar de markt. Door de vele kraampjes zijn veel wegen geblokkeerd, dus neem ik het risico, twee kleine straatje tegen het verkeer in, in te rijden. Gelukkig is het nog vroeg en zijn er weinig mensen op straat. Josef en zijn zoon zijn al aan het opbouwen van de trike. Na nog een half uurtje opbouwen, en plaatsen van de afzettingen en borden is het alweer behoorlijk warm. Na een korte " douche" met een fles water, en frisse kleren, kunnen de mensen komen.

De gehele dag hebben we voldoende aanloop, zowel van mensen die interesse hebben in het evt. volgen van les, als voor rondvluchten, als voor de lootjes, als voor de fotoshoot van de kinderen, op/aan of in de vliegtuigen. Mij Liefjes hebben zich als vrijwilliger opgeven. Melinda voor verkoop van de lootjes, (en deze loopt dan ook erg voorspoedig) en Sanne voor de begeleiding van de kinderen die plaats willen nemen in het toestel   Om 18.00 uur houden we de trekking. Door de voldoende verkoop kunnen we zelfs een 4de rondvlucht verloten. Een van de winnaars is zelfs aanwezig!!! de andere gelukkige worden woensdag kenbaar gemaakt in de Heinsberg Zeitung.

update 01-08-2008,  drie van de vier winnaars hebben zich kenbaar gemaakt, en hebben vanavond reeds meegevlogen met Uli.

verder met    deel5

 

 

 

 

Start ] Omhoog ] 2008 deel 5 ]

Laatst bijgewerkt: 22 oktober 2011