2005 deel3

Start Omhoog Inhoud

 

Start Omhoog 2005 deel4

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 mei. 2005, Heinsberg-Wershofen

Vandaag afgesproken met Berry en Math.   Reisbestemming is vliegveld Bad-Neuen-Ahr.   Op de route naar het zuiden komen we dit tegen;

Het is een van die grote graafmachines. Nu staan die er wel vele, maar bij deze zijn ze onderhoud aan het plegen. Er staan twee grote torenkranen naast.  Ook staan er zeker 40 auto's en busjes naast van de mensen die er aan het werken zijn.  ( bedenk dat dit zondagmiddag is )

Aangekomen op vliegveld Wershofen.  Doordat er zwevers worden opgeliert, is het even hectisch met het aanvliegen van het circuit. Math vliegt langs de zuidkant het circuit aan, en word twee keer door de controller, uit final gehaald. Eerst voor een lierstart, en bij de tweede nadering voor een landing van een zwever.  Vanuit de tower een leuke foto richting parking:

Na het melden op de toren en het voldoen van het landingsgeld, krijgen we te horen dat er tussen 13.00-14.00 uur geen vliegverkeer is.We gaan dan maar richting restaurant voor een hapje en een slokje.  Math viert vandaan zijn verjaardag, en wil dus vroeg thuis zijn. We besluiten dan ook maar direct terug te vliegen richting Heinsberg.  Hier nog een mooie foto een brug over een vallei.

Op de terugweg hebben wind in de rug, en halen we een leuke grondsnelheid.  Afsluiting van een mooie dag vliegen.........

 

verder naar  2005 deel4

 

 

Start ] Omhoog ] 2005 deel4 ]

Laatst bijgewerkt: 22 oktober 2011